Ο Σπίρτζης ζητά από τη κυβέρνηση την αποδοκιμασία της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης

Στον πρωθυπουργό και στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη απευθύνεται με ανακοίνωσή του ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης, ζητώντας τους να αποδοκιμάσουν την ανακοίνωση της Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης, που καταφέρονται εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ για την βιαιοπραγία κατά του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Σπίρτζης αναφέρει: «Κύριε Μητσοτάκη, εσείς δεν μιλήσατε μόλις χθες για αυτοσυγκράτηση, για ψυχραιμία, για τυφλή οργή; Μόλις χθες δεν καταγγείλατε την βία, την ένταση, τον διχασμό, το μίσος; Κύριε Μητσοτάκη, κύριε Χρυσοχοΐδη καμαρώστε τους συνήθεις εκπροσώπους Tύπου σας. Το ήθος τους, την δημοκρατική αντίληψη τους και την ποιότητα μιας από τις συνδικαλιστικές εκφράσεις των ειδικών φρουρών που ΕΣΕΙΣ, ρουσφετολογικά, διορίσατε».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Κέρδη 9,99% στο πρώτο τρίμηνο του 2024 δείχνει το κλείσιμο

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε σήμερα στις 1.422,35 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,34%. Με ήπια άνοδο …