Διαδικτυακή δράση παρουσίασης καλών πρακτικών Κ.ΑΛ.Ο. στον τομέα αγροτικής παραγωγής

Το Κέντρο Στήριξης Κ.ΑΛ.Ο. Χανίων διοργανώνει διαδικτυακή δράση με θέμα «Παρουσίαση καλών πρακτικών Κ.ΑΛ.Ο. στον τομέα της αγροτικής παραγωγής» την Τρίτη 30 Μαρτίου 18.00-19.30.

Η δράση υλοποιείται στα πλαίσια των δράσεων ενημέρωσης και δημοσιότητας του Κέντρου Στήριξης Κ.ΑΛ.Ο. Χανίων με στόχο την προώθηση της Κ.ΑΛ.Ο. και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Πρόγραμμα δράσης:

  • 18.00-18.15 Καλωσόρισμα - Εισαγωγή από τα στελέχη του Κέντρου Στήριξης Κ.ΑΛ.Ο. Χανίων
  • 18.15-18.25 Παρουσίαση ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Κοινόβιο
  • 18.25-18.35 Παρουσίαση ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Ηφαίστειο Ανεμώτιας
  • 18.35-18.45 Παρουσίαση ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Μελίτακες
  • 18.45-19.30 Συζήτηση και ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες προς τα εγχειρήματα

Για δήλωση συμμετοχής συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής πατώντας ΕΔΩ (αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη φόρμα συμμετοχής στείλτε μας e-mail στο [email protected] ή καλέστε μας στο 28210 – 55389).

Η πλατφόρμα διεξαγωγής της δράσης είναι το Zoom. Λεπτομέρειες για την σύνδεση στην πλατφόρμα, όπως και το σχετικό link για την παρακολούθηση, θα σταλούν μια ημέρα πριν σε όσους/ες δηλώσουν συμμετοχή στη δράση. Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα ετεροχρονισμένης παρακολούθησης καθώς η δράση θα βιντεοσκοπηθεί.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παπαστεργίου: «Δεν θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί το παραμικρό»

Καταλόγισε επίσης στην αντιπολίτευση ότι θέλει να "χτυπήσει" τους πολιτικούς αντιπάλους της ωστόσο με τον …