Έσπασαν κάθε ρεκόρ οι διασωληνώσεις – άλλοι 53 θάνατοι

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Πάνω από 700 παραμένει ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι από Covid-19 • Στους 7.754 ο συνολικός αριθμός των θανάτων.

Στο «κόκκινο» συνεχίζουν τα νοσοκομεία της χώρας, καθώς εντείνονται οι εισαγωγές ασθενών με Covid-19, ενώ αυξάνονται και οι διασωληνώσεις. Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι αγγίζει πλέον τους 707 από 706 χθες. 

Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 448 (ημερήσια μεταβολή +2.05%), ενώ ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 471 ασθενείς.

Παράλληλα, άλλοι 53 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον ιό. Από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 7.754 θάνατοι. Το 95,7% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Όσο για τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες, αυτά έπεσαν στα 1.496, καθώς έγιναν πολύ λιγότερα διαγνωστικά τεστ λόγω εθνικής εορτής. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 249.458 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων το 51,5% είναι άνδρες.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …