Ο διάλογος Μητσοτάκη – Μπάιντεν: Τι είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στον πρωθυπουργό

Το άριστο κλίμα στις σχέσεις Αθήνας – Ουάσιγκτον αλλά και την στήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα, σε μια κρίσιμη περίοδο λόγω των πρόσφατων τουρκικών προκλήσεων, φανερώνει ο διάλογος Μητσοτάκη – Μπάιντεν που φέρνει στο φως η Καθημερινή της Κυριακής. 

Στην ημίωρη συνομιλία τους, ο αμερικανός πρόεδρος ανέφερε χαρακτηριστικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «εάν χρειαστείς κάτι, να με πάρεις τηλέφωνο. Είμαι εδώ για να βοηθήσω».

Η τηλεφωνική επικοινωνία των δύο ηγετών, το βράδυ της Πέμπτης, διαμορφώνει μια ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας μεταξύ Ουάσιγκτον και Αθήνας σε ανώτατο επίπεδο, η οποία επισφραγίστηκε με την πρόσκληση που απηύθυνε ο Αμερικανός πρόεδρος στον Έλληνα πρωθυπουργό.

«Πότε θα έρθεις στην Ουάσινγκτον;» ρωτά ο αμερικανός πρόεδρος τον πρωθυπουργό. «Όποτε με καλέσεις» απάντησε ο κ. Μητσοτάκης. 
 

Πηγή: Καθημερινή της Κυριακής


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παπαστεργίου: «Δεν θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί το παραμικρό»

Καταλόγισε επίσης στην αντιπολίτευση ότι θέλει να "χτυπήσει" τους πολιτικούς αντιπάλους της ωστόσο με τον …