Κλειστή λόγω μεταστέγασης η ΔΟΥ ΙΓ Αθήνας

Κλειστή λόγω μεταστέγασης η ΔΟΥ ΙΓ Αθήνας

δεν θα πραγματοποιήσει συναλλαγές με το κοινό

Λόγω της μεταστέγασής της σε νέο κτίριο, η Δ.Ο.Υ. ΙΓ’ Αθηνών δεν θα πραγματοποιήσει συναλλαγές με το κοινό την Πέμπτη, Παρασκευή, Δευτέρα και Τρίτη, 1, 2, 5 και 6 Απριλίου 2021, αντίστοιχα.

Οι προθεσμίες εκπλήρωσης υποχρεώσεων των πολιτών που τυχόν λήγουν τις παραπάνω ημέρες παρατείνονται σύμφωνα με την αριθ. 1026510/1658/370/Α0014/19.3.2002 απόφαση του Υπουργού Οικονομικών.

Σύμφωνα με το έγγραφο Δ.ΟΡΓ.Δ 1026064 ΕΞ 2021/29.03.2021, για την αποφυγή προβλημάτων στην εξυπηρέτηση των πολιτών, θα πρέπει να εκδοθεί σχετική ανακοίνωση, η οποία θα αναρτηθεί σε εμφανή σημεία του κτιρίου στέγασης της Υπηρεσίας, προκειμένου να ενημερωθούν έγκαιρα οι ενδιαφερόμενοι πολίτες για τη μη πραγματοποίηση συναλλαγών, κατά τις προαναφερθείσες ημερομηνίες, για τον λόγο στον οποίο οφείλεται αυτή, καθώς και για τις ημερομηνίες μετάθεσης των προθεσμιών, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο αριθ. 1026062/13.3.2006 έγγραφο του Προϊσταμένου της Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικής Υποστήριξης.



Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δένδιας: Τι περιλαμβάνει η πρώτη φάση του οικιστικού προγράμματος των Ενόπλων Δυνάμεων

O υπουργός Εθνικής 'Αμυνας βρίσκεται σήμερα στην Ορεστιάδα συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Δ. …