Ηράκλειο: Διαδικτυακή εκδήλωση για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών και την προστασία τους από βίαιες συμπεριφορές, ενοχλήσεις ή/και ασέλγεια, διοργανώνει ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου.

Η εκδήλωση με τίτλο «Μαθαίνοντας στα παιδιά ότι…Στη Βία….Η Σιωπή ΔΕΝ Είναι Χρυσός», θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021 και ώρα 18:45 το απόγευμα και διοργανώνεται σε συνεργασία με την κα Μπαγιάτη Ειρήνη, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου (ΠΕ70) 8ης Ενότητας Ηρακλείου. 

«Πως μπορώ να προστατέψω τα παιδιά μου; Πως μπορώ να διασφαλίσω ότι δεν θα υποστούν σεξουαλική βία; Ως γονείς οφείλουμε να θωρακίσουμε τα παιδιά μας, δημιουργώντας
κατάλληλους διαύλους επικοινωνίας για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε συμπεριφορά που αντιβαίνει στα «ΟΧΙ» και παραβιάζει τα όρια τους. Έτσι θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ισχυρά εφόδια για τα παιδιά με γνώσεις, εμπειρίες και τρόπους για να αντιδράσουν σε κάθε μορφή βίας», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Την εκδήλωση θα προλογίσει η πρώην βουλευτής & νομάρχης Ηρακλείου, μέλος Επιτροπής Ισότητας της Κ.Ε.Δ Ελλάδας κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη-Ηλιάκη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά από το link: https://minedu-primary.webex.com/meet/eimpag


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …