Να καταβληθούν τα Δώρα για 11μηνο 2015-2016 σε όλους τους συνταξιούχους

Η κυβέρνηση υποχρεούται να καταβάλλει τα Δώρα για το 11μηνο 2015-2016 σε ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως τους συνταξιούχους ή τους κληρονόμους τους (2,5 εκατ. δικαιούχοι)!!

Όλα τα Δικαστήρια της χώρας με πολλές αποφάσεις τους, αλλά προσφάτως και το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών με τις υπ’αριθ. 2942/2021 και 2948/2021 αποφάσεις του, καταδίκασαν την κυβέρνηση και τον ΕΦΚΑ στην καταβολή τόκων υπερημερίας ύψους 6% μέχρι την πλήρη εξόφληση των αναδρομικών ποσών!

Με τις δύο αυτές σημαντικές αποφάσεις του που δημοσιεύθηκαν σήμερα, το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών αποφάνθηκε ότι, μαζί με τα αναδρομικά του 11μήνου που κατέβαλε πρόσφατα η κυβέρνηση, έπρεπε να καταβάλλει και τα Δώρα!!

Ο Πρόεδρος της ΕΝΥΠΕΚΚ κ.Αλέξης Μητρόπουλος καλεί την κυβέρνηση να καταβάλει άμεσα και έντοκα τα αναδρομικά και στα 2,5 εκατομμύρια συνταξιούχων, σύμφωνα με την υπ’αριθ. 1439/2020 απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ, χωρίς αχρείαστες και δαπανηρές προσφυγές στη Δικαιοσύνη!


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …