Έως τις 10 Μαΐου η προθεσμία υποβολής δηλώσεων για «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ»

Παρατείνεται έως και τις 10 Μαΐου 2021 η δυνατότητα υποβολής των δηλώσεων «αίτηση/δήλωση ένταξης στο Μηχανισμό "ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ" (Α΄ φάση)» και «αίτηση/δήλωση ένταξης στο Μηχανισμό "ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ" (Α΄ φάση) - Ορθή Επανάληψη» για το μήνα Απρίλιο 2021.

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κατά την περίοδο 5 Μαΐου-7 Μαΐου 2021, δίνεται η δυνατότητα υποβολής ορθών επαναλήψεων αιτήσεων-υπεύθυνων δηλώσεων ένταξης στο ανοιχτό πρόγραμμα 100.000 νέων επιδοτούμενων θέσεων εργασίας για τυχόν διορθώσεις του πιστωτικού ιδρύματος και του τραπεζικού λογαριασμού (ΙΒΑΝ) της επιχείρησης για τις περιπτώσεις που η επιχείρηση- εργοδότης έχει αιτηθεί να εντάξει στο πρόγραμμα μακροχρόνια άνεργο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Google: Προχωρά σε απολύσεις 28 εργαζομένων–Ζητούσαν να ακυρωθεί σύμβαση με το Ισραήλ

Σε απολύσεις 28 εργαζομένων προχώρησε η Google, καθώς αυτοί συμμετείχαν σε κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε την …