Γεωργιάδης: Θα έχουν σύντομα και πάλι, δουλειά οι απολυμένοι από Pitsos

Με τη συμφωνία που πετύχαμε με την «Πυραμίδα» και την BSH, θα έχουν σύντομα δουλειά, πάλι, οι απολυμένοι εργαζόμενοι από την «Pitsos», σε ένα νέο εργοστάσιο στη γραμμή παραγωγής της «Πυραμίδος».

Αυτό δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, 'Αδωνις Γεωργιάδης κατά την επίσκεψή του, σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας BSH στου Ρέντη όπου έδρευε το εργοστάσιο της «Pitsos» και συνομίλησε με τους εργαζόμενους.

Τον υπουργό συνόδευαν ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης και ο βουλευτής Β' Πειραιά, Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι τον παραγωγικό εξοπλισμό και τα εργαστήρια έρευνας, ανάπτυξης και διαχείρισης ποιότητας του εργοστασίου της «Pitsos» στου Ρέντη, έχει συμφωνήσει με την BSH να εξαγοράσει η «Πυραμίς» Μεταλλουργία προσλαμβάνοντας απολυμένους εργαζόμενους του εργοστασίου.

Ο κ. Γεωργιάδης συναντήθηκε αρχικά με τον Managing Director και CEO της ΒSH, Ιωάννη Γρατσώνη και τον Managing Director και CFO της εταιρείας, Γιώργο Φενδάκη.

Ακολούθησε, παρουσία και του δημάρχου Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Γιώργου Ιωακειμίδη, η συνάντησή του με τους απολυμένους εργαζόμενους στο εργοστάσιο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου, οι εργαζόμενοι εξέφρασαν στον υπουργό τις ευχαριστίες τους «για την πρωτοβουλία και τις προσπάθειές του στο να διασωθούν οι θέσεις εργασίες τους και εκ μέρους του σωματείου της BSH, ο πρόεδρός του, Χρήστος Αθανασιάδης απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, την οποία, όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης, θα έχει σε περίοπτη θέση στο γραφείο του».

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο κ. 'Αδωνις Γεωργιάδης επισήμανε τα εξής:

«Ήρθαμε σήμερα εδώ με τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης τον κύριο Παπαθανάση και τον Βουλευτή Β' Πειραιά, τον κύριο Μαρκόπουλο για να συναντήσουμε τους απολυμένους εργαζομένους από την «Pitsos» που με τη συμφωνία που πετύχαμε με την «Πυραμίδα» και την BSH, θα έχουν σύντομα δουλειά πάλι σε ένα νέο εργοστάσιο στη γραμμή παραγωγής της «Πυραμίδος».

Και γιορτάσαμε μαζί την επιτυχία που όλοι μαζί καταφέραμε γιατί αυτούς τους μήνες ήμαστε και εγώ και ο κύριος Παπαθανάσης, μετά την ενημέρωση και το ενδιαφέρον του κυρίου Μαρκόπουλου σε συνεχή επικοινωνία και επαφή μαζί τους.

Ζήσαμε την αγωνία τους για να μη χάσουν τη δουλειά τους και είμαστε ευτυχείς που συμβάλλαμε σε αυτή την επιτυχία.

Πήγαν όλα καλά, θα κάνουμε ακόμα καλύτερα».

Εκ μέρους των μέχρι πρότινος εργαζομένων δηλώσεις έκαναν ο Νίκος Λιανός, ο Δημήτρης Καβούλης και ο Εμμανουήλ Φράγκος οι οποίοι ευχαρίστησαν τον υπουργό Ανάπτυξης, 'Αδωνι Γεωργιάδη , τον αν. υπουργό Ν. Παπαθανάση και τον βουλευτή Β' Πειραιά, Δ. Μαρκόπουλο για την βοήθεια και οι οποίοι , όπως είπαν , ήταν αρωγοί δίπλα στους εργαζόμενους όλο αυτό τον καιρό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Κέρδη 9,99% στο πρώτο τρίμηνο του 2024 δείχνει το κλείσιμο

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε σήμερα στις 1.422,35 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,34%. Με ήπια άνοδο …