Οριακή υποχώρηση στις διασωληνώσεις – άλλοι 18 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο

EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Με αργό ρυθμό εκτονώνεται η κατάσταση στα νοσοκομεία της χώρας, όσον αφορά τον αριθμό των ασθενών που είναι διασωληνωμένοι λόγω της νόσου Covid-19

Σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι οι διασωληνώσεις ανέρχονται πλέον σε 353, από 358 χθες. Το 64,5% είναι άνδρες, η διάμεση ηλικία τους είναι τα 67 έτη, ενώ τo 87,3% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 66. Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι ασθενείς. Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι τα 43 έτη, ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι τα 78 έτη.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με Covid-19 είναι 18 (χθες είχαν ανακοινωθεί 17), ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 12.443 θάνατοι. Το 95,2% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 472 (χθες είχαν ανακοινωθεί 297), εκ των οποίων 3 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 415.401, εκ των οποίων το 51,2% είναι άνδρες.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …