Βορειοανατολική Εύβοια: πελαγίσιες παραλίες για βουτιές σε νερά κρύσταλλο!

Ένας κόσμος γεμάτος προκλήσεις θα αποκαλυφθεί σε όσους αποζητούν να απολαύσουν τις καλοκαιρινές βουτιές τους σε θάλασσες αμόλυντες. 

Με τη συντροφιά του ταξιδιωτικού site www.viewsofgreece.gr εξερευνούμε την ακτογραμμή της Βορειοανατολικής Εύβοιας και εντοπίζουμε μία προς μία τις καλύτερες παραλίες που βρέχονται από τα νερά του Αιγαίου.

Με πυκνόφυτα δάση, φαράγγια, καταρράκτες, ορεινά λιβάδια, αλλά και θαυμάσιες παραλίες, η βόρεια Εύβοια θα σε συναρπάσει με τη συνεχή εναλλαγή του τοπίου της. 

Θοδωρής Αθανασιάδης / www.viewsofgreece.gr

Αν λοιπόν αποφασίσεις να εγκαταλείψεις το «κλεινόν άστυ» την τελευταία στιγμή, τα πελαγίσια ακρογιάλια της Βορειοανατολικής Εύβοιας που προτείνουμε θα σου χαρίσουν πολύτιμες στιγμές δροσιάς και ξεκούρασης, χωρίς ταλαιπωρίες και υπέρογκα έξοδα.

Εφορμώντας από την πρωτεύουσα, για να φτάσεις ακόμα και στις πιο απόμακρες από αυτές τις ακτές, δεν θα χρειαστεί να καλύψεις πάνω από 170 χιλιόμετρα και σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής δεν θα βρεθείς αντιμέτωπος με καμιά άλλη μπάρα διοδίων -εκτός από αυτήν στο Καπανδρίτι.

Όλες οι ακρογιαλιές έχουν οδική πρόσβαση μέσω ασφάλτινων δρόμων στις περισσότερες από αυτές. Κάποιες μάλιστα προτείνονται ακόμη και για μονοήμερη εκδρομή από την Αθήνα.

Περισσότερα εδώ: https://viewsofgreece.gr/evia-oi-paralies-tou-aigaiou/ 


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οκτώ άνδρες συνελήφθησαν στη Γαλλία στο πλαίσιο έρευνας για χρηματοδότηση PKK

Οι συλλήψεις έγιναν από την Υποδιεύθυνση κατά της τρομοκρατίας (Sdat) και το OCRGDF (Κεντρικό Γραφείο …