Συνεχίζονται για δεύτερη μέρα οι εμβολιασμοί σε δυσπρόσιτες περιοχές της Κρήτης

Εικόνα από την πρώτη μέρα των εμβολιασμών από κινητές μονάδες στο Τυμπάκι.

Μάριος Διονέλλης / ΕΦΣΥΝ

Για δεύτερη μέρα συνεχίζονται οι εμβολιασμοί σε απομακρυσμένες – δυσπρόσιτες περιοχές στην 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης.

Σήμερα, Τετάρτη, οι κινητές μονάδες θα βρεθούν στα Αγκουσελιανά του Δήμου Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου και στον Πλάτανο του Δήμου Κισσάμου Χανίων.

Χθες, Τρίτη, οι πρώτοι εμβολιασμοί πανελλαδικά έγιναν στο Τυμπάκι και στην Αγία Γαλήνη Ρεθύμνου όπου σύμφωνα με τα στοιχεία εμβολιάστηκαν μόλις 120 άτομα (84 στο Τυμπάκι και 36 στην Αγία Γαλήνη).

Σημειώνεται πως οι εμβολιασμοί από τις κινητές μονάδες θα διενεργηθούν κατά τα χρονικά διαστήματα 6 Ιουλίου έως 20 Ιουλίου (α’ δόση) και 27 Ιουλίου έως Τρίτη 10 Αυγούστου 2021 (β’ δόση).

Για τη συμμετοχή των πολιτών στις εμβολιαστικές δράσεις, οι πολίτες θα πρέπει να απευθύνονται στα τηλέφωνα επικοινωνίας που έχουν ανακοινωθεί από τους οικείους Δήμους.

Το πρόγραμμα για την πρώτη εβδομάδα 6-10/7/2021 έχει ως εξής:

 


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στίγκας: Επειδή υπάρχουν νεκροί που πρέπει να δικαιωθούν συντασσόμαστε με την πρόταση μομφής

Ο πρόεδρος των "Σπαρτιατών" αφού τόνισε ότι το κόμμα του «αποδοκιμάζει και καταδικάζει την αντιλαϊκή …