Έπιασαν τους ληστές τράπεζας στο Περιστέρι [Βίντεο]

ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ // ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο άνδρες λίγο μετά την ληστεία που διέπραξαν χθες σε υποκατάστημα τράπεζας, στο Περιστέρι.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής τους εντόπισαν δύο ώρες αργότερα και τους συνέλαβαν παρά τους επικίνδυνους ελιγμούς που έκαναν.

Πρόκειται για ένα 42χρονο αλβανικής καταγωγής, ο οποίος είχε δραπετεύσει από τις φυλακές Αγιάς Χανίων, πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, και για ένα 58χρονο Έλληνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία ο πρώτος ήταν αυτός που μπήκε στην τράπεζα και με την απειλή όπλου ακινητοποίησε τον ταμία και αφαίρεσε χρηματικό ποσό, ενώ ο 58χρονος φυλούσε τσίλιες στο αυτοκίνητο.

Οι δύο άνδρες κατηγορούνται για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί όπλων. Επιπλέον ο αλλοδαπός κατηγορείται για βία κατά υπαλλήλων και ο 58χρονος για απείθεια και υπόθαλψη εγκληματία.

Σε σωματική έρευνα που διενεργήθηκε στον 42χρονο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, περίστροφο με 5 φυσίγγια, χρηματικό ποσό και είδη αμφίεσης που χρησιμοποίησαν οι κατηγορούμενοι για τη ληστεία.

Ελληνική Αστυνομία

Επίσης, σε έρευνα στην οικία του 58χρονου που φιλοξενούσε και τον αλλοδαπό, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, αεροβόλο όπλο, μπαλτάς και μαχαίρι. Παράλληλα, κατασχέθηκε και το ΙΧ αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη διάπραξη της ληστείας.

Οι δύο κατηγορούμενοι, που έχουν συλληφθεί και στο παρελθόν για διάφορα αδικήματα, οδηγήθηκαν στους αρμόδιους εισαγγελείς.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Περιοχές με ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο 20.4.2024

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από μέτωπα προκαλεί επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο …