Σύγκληση Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων Ε.Ε Βαρώσια- Κυρώσεις Τουρκία;

Εντείνονται οι διπλωματικές ενέργειες της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Ελλάδας μετά τη ρητή καταδίκη του Συμβουλίου Ασφαλείας εναντίον της Τουρκίας για τα Βαρώσια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει πρόθεση από την Κυπριακή Δημοκρατία σε συνεννόηση με την Αθήνα να ζητήσουν τη σύγκληση του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία μετά τις προκλητικές ενέργειες του Ερντογάν στην Αμμόχωστο έχει βάλει ξεκάθαρα πλέον στο τραπέζι το θέμα των κυρώσεων.    
Όπως αναφέρουν οι αρμόδιες πηγές, ο εκνευρισμός της ‘Άγκυρας δείχνει πόσο μεγάλη επιτυχία ήταν αυτή τόσο για την Κύπρο όσο και την Ελλάδα με τις συντονισμένες ενέργειες που έκαναν στο πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών. 
 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

'Yμνοι από τους Times του Λονδίνου για την ελληνική οικονομία

Η ελληνική οικονομία συγκαταλέγεται στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα τελευταία τρία χρόνια, αναφέρουν …