Εγκλωβισμένοι εγκαταλείπουν δια θαλάσσης τη φλεγόμενη Λίμνη

Οι φλόγες έχουν φτάσει στα πρώτα σπίτια της Λίμνης και η απομάκρυνση των κατοίκων γίνεται με πλωτά μέσα, καθώς δεν υπάρχει καμία διέξοδος παρά μόνο η θάλασσα, αφού όλοι οι γύρω δρόμοι έχουν παραδοθεί στις φλόγες.

EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό, έχουν απομακρυνθεί ήδη περίπου 600 άτομα με δύο φέρι μποτ.

EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, ο περισσότερος κόσμος είναι συγκεντρωμένος στο παραλιακό μέτωπο και δεν αναχωρεί με τα πλοία που έχουν σπεύσει για την εκκένωση της περιοχής.

EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Κατόπιν εντολής του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, σκάφη του Πολεμικού Ναυτικού συνδράμουν αναχωρώντας από τον Ωρωπό, ώστε να επιταχυνθεί η εκκένωση του πληθυσμού. Κανονιοφόρος κατευθύνεται ήδη στη Λίμνη για να μεταφέρει κόσμο και άλλη μία είναι σε ετοιμότητα. 

 Οι περισσότεροι άνθρωποι που απομακρύνονται είναι ηλικιωμένοι και άτομα με προβλήματα υγείας.

EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Αύριο ανακοινώνεται η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό

Ο κατώτατος μισθός από το 2019 και τα 650 ευρώ που ήταν, έχει φθάσει στα …