Με το «Ένα το χελιδόνι», οι υγειονομικοί διαδηλώνουν κατά των αναστολών

Με σύνθημα «κανένας εργαζόμενος σε αναστολή» υγειονομικοί από όλα τα νοσοκομεία της Αττικής συγκεντρώθηκαν έξω από το Υπουργείο Υγείας διαμαρτυρόμενοι ενάντια στις αναστολές εργασίας και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Μιχαήλ Άγγελος Κωνσταντόπουλος - «ΕΦ.ΣΥΝ.»

Ξεκαθαρίζουν ότι είναι υπέρ και όχι κατά του εμβολιασμού, αλλά διαφωνούν με τους χειρισμούς της κυβέρνησης και εφιστούν τον κίνδυνο σοβαρών ελλείψεων εν μέσω πανδημίας με την «απομάκρυνση» χιλιάδων συναδέλφων τους.

Μιχαήλ Άγγελος Κωνσταντόπουλος - «ΕΦ.ΣΥΝ»

Οι διαδηλωτές δεν παρέλειψαν ωστόσο να αποτίσουν φόρο τιμής στον μεγάλο Μίκη Θεοδωράκη που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών. 

Στη εκδήλωση διαμαρτυρίας, η οποία συνεχίζεται με πορεία προς τη Βουλή των εργαζομένων στον χώρο της Υγείας, συμμετέχει και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην αναπληρωτής υπουργός, Παύλος Πολάκης.

Μιχαήλ Άγγελος Κωνσταντόπουλος - «ΕΦ.ΣΥΝ.»

 


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το ευρώ υποχωρεί 0,12%, στα 1,0817 δολάρια

Το ευρώ βρίσκεται στα 163,4640 γεν, στο 0,8551 με τη στερλίνα και στο 0,9768 με …