Abba: 40 χρόνια μετά πιο ανανεωμένοι από ποτέ

Τέσσερις δεκαετίες μετά οι Abba επιστρέφουν ξανά με το νέο τους πρότζεκτ «Abba Voyage» και με πολλά φρέσκα τραγούδια.

AP

Το άλμπουμ «Voyage», που θα είναι διαθέσιμο στις 5 Νοεμβρίου, πρόκειται για τη συνέχεια του θρυλικού «The Visitors» του 1981, που μέχρι προσφάτως αποτελούσε το κύκνειο άσμα του σουηδικού συγκροτήματος.

— ABBA (@ABBA) September 2, 2021

Οι ABBA είναι ένα από τα διασημότερα ντίσκο-ποπ συγκροτήματα των τελευταίων τεσσάρων δεκαετιών.

AP

Πολλά τραγούδια τους όπως το «Mamma Mia», το «Money, money, money» και «Gimme! Gimme! Gimme!», δεν έχουν σταματήσει να ακούγονται μέχρι σήμερα, με αποκορύφωμα το κινηματογραφικό μιούζικαλ «Mamma Mia! Here we go again» που είχε γυριστεί το 2008 στην Σκόπελο.

«Κάναμε ένα διάλειμμα την άνοιξη του 1982 και τώρα αποφασίσαμε ότι ήρθε η στιγμή να ολοκληρώσουμε το άλμπουμ Voyage», δήλωσαν οι ABBA .

Το νέο άλμπουμ περιλαμβάνει πολλά καινούργια κομμάτια του σουηδικού συγκροτήματος μεταξύ αυτών το «I Still Have Faith In You» και το «Don't Shut Me Down».

 



Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πρόγνωση καιρού για την Πέμπτη 18.4.2024

Στα δυτικά, τα βόρεια και την ανατολική νησιωτική χώρα τοπικές βροχές και κυρίως στα βορειοανατολικά …