«Πόλεμος» Πολάκη - Ξανθού για τα εμβόλια - Οι δηλώσεις τους

Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον πρώην υπουργό Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ ,Ανδρέα Ξανθό και τον πρώην αναπληρωτή υπουργό του Παύλο Πολάκη. Η δυσαρέσκεια για την κριτική που άσκησε ο Ανδρέας Ξανθός στον Παύλο Πολάκη είναι πρόδηλη. 

Ο κος Ξανθός δέιχνει σε κάθε του δήλωση ότι δεν συμφωνεί με την καθυστέρηση του εμβολιασμού του κ. Πολάκη.

«Υπήρχε όντως μια διαφορετική τοποθέτηση του κ. Πολάκη, με επιχειρήματα που κατά την άποψή μου δεν είχαν σοβαρή επιστημονική βάση. Το θέμα του εμβολιασμού δεν αμφισβητείται πουθενά στον κόσμο. Δεν αμφισβητείται η αξία και η ασφάλεια των εμβολίων και η κριτική των αντιεμβολιαστών δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά. Ο κ. Πολάκης εμβολιάστηκε και νομίζω πως και τυπικά κλείνει αυτή η ιστορία» ανέφερε ο Πρώην Υπουργός Υγείας Σύριζα , Ανδρέας Ξανθός, στην εφημερίδα Θεσσαλία.

Την ίδια στιγμή ο Πρώην  Αν. Υπουρός Υγείας Σύριζα, Παύλος Πολάκης έγραψε στο λογαριασμό του στο  Facebook:

«Η επιστήμη
Της επιστήμης
Την επιστήμη
Ω επιστήμη...

Δηλαδή να πιστεύουμε...Τον Τσιόδρα, το Μαγιορκίνη, το Βασιλακόπουλο και την Παγώνη!!!...Θου κύριε φυλακή τω στόματι μου...Έτσι, κάτι σκέφτηκα... γιατί είδα μια συνέντευξη... »

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα Αριστερά: Προκλητικός, υποκριτής, κυνικός ο κ. Καραμανλής

Το σχόλιό της για την ομιλία του Κώστα Καραμανλή στην Βουλή "Προκλητικός, υποκριτής και κυνικός", αναφέρει …