ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ: Κυβερνητικές φιέστες...με απλήρωτο προσωπικό, πρόστιμα και μηνύσεις από το ΣΕΠΕ

Μπορεί η Κυβέρνηση να σπαταλά αλόγιστα κρατικό χρήμα για την οργάνωση προεκλογικών φιεστών στα Ναυπηγεία Ελευσίνας "λιβανίζοντας" από το πρωί μέχρι το βράδυ τον "εθνικό" μας επενδυτή -από τη Λαμία- κ. Πάνο Ξενοκώστα (της ΟΝΕΧ), όμως οι εργαζόμενοι, σύμφωνα με πρόσφατο έλεγχο του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, δεν πληρώθηκαν ούτε Δώρο Χριστουγέννων, ούτε Δώρο Πάσχα. Προς τούτο επεβλήθησαν πρόστιμα, ενώ υποβλήθηκε και μήνυση κατά της εργοδοσίας στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Το ERGASIANEWS φέρνει στο φως της δημοσιότητας κατά αποκλειστικότητα το σχετικό έγγραφο του ΣΕΠΕ. Το συγκεκριμένο έγγραφο εκθέτει ανεπανόρθωτα την Κυβέρνηση, η οποία, προεξάρχοντως του Υπουργού Αναπτύξεως κ. Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος καλούσε τον κόσμο να παρευρεθεί για να… καμαρώσει τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς του...στην πραγματικότητα έστηνε πλαστό αφήγημα στις πλάτες εκατοντάδων οικογενειαρχών. Ο κ. Γεωργιάδης λοιπόν οργάνωσε πολυπληθείς εκδηλώσεις κυβερνητικών παραγόντων μέσα στα Ναυπηγεία Ελευσίνας με την παρουσία ελαχίστων όμως εργαζομένων, ενώ σύμφωνα με καταγγελίες εργαζομένων όσοι είχαν εξ αυτών είχαν αναλάβει ρόλο ομιλητή...με δάκρυα στα μάτια... είχαν στα χέρια τους πολύ καλά προετοιμασμένες ομιλίες (!).

Την ερχόμενη Κυριακή 7 Μαϊου έχει προγραμματιστεί και επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα Ναυπηγεία. Προφανώς και ο Πρωθυπουργός έχει την ίδια περιέργεια, να παρακολουθήσει δηλαδή από κοντά τους εκστασιασμένους από την απληρωσιά εργαζόμενους να τον χειροκροτούν, ενώ άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής αν θα παραδοθεί και στον ίδιο φιλοτεχνημένο -από εργάτη - ερασιτέχνη ζωγράφο (μάθε τέχνη λέει ο θυμόσοφος λαός)- μπλε κάδρο που να τον εικονίζει, όπως συνέβη και στον κ. Υπουργό Αναπτύξεως την περασμένη εβδομάδα.

Μιλώντας στη συντακτική μας ομάδα εργαζόμενος των Ναυπηγείων Ελευσίνας εξέφρασε τη συμπάθεια του...στο Βορειοκορεάτικο λαό, καθώς είναι η πρώτη φορά που  και ο ίδιος αισθάνθηκε  τη συγκίνηση που νιώθουν και την ανάγκη για "παλαμάκια" των πολιτών της ως άνω χώρας κάθε φορά που συναντούν τον ηγέτη τους (σ.σ. προφανώς με το καυστικό του χιούμορ ήθελε να προσομοιάσει την κατάσταση που κυριαρχεί το τελευταίο διάστημα στα Ναυπηγεία).

Παρακάτω παραθέτουμε το έγγραφο του ΣΕΠΕ προς επίρρωση του ρεπορτάζ μας:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [423.65 KB]

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παπαστεργίου: «Δεν θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί το παραμικρό»

Καταλόγισε επίσης στην αντιπολίτευση ότι θέλει να "χτυπήσει" τους πολιτικούς αντιπάλους της ωστόσο με τον …