Τουρκία: «Φωτιά» στις προεκλογικές... πίστες - Ο Ερντογάν τραγουδάει, ο Ιμάμογλου χορεύει και η Ακσενέρ σκουπίζει!

Την ώρα που ο τούρκος πρόεδρος συνεχίζει να τραγουδά στις προεκλογικές ομιλίες του, ο Εκρέμ Ιμάμογλου απαντά... χορεύοντας, ενώ η Μεράλ Ακσενέρ παίρνει... σκούπα για να διώξει τον Ερντογάν

Στο φουλ δουλεύουν οι μηχανές των αντολιτευόμενων κομμάτων στην Τουρκία, τρεις ημέρες πριν η χώρα πάει στις κάλπες. 

Όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, ο Εκρέμ Ιμάμογλου, έχει «πάρει πάνω του» την προεκλογική εκστρατεία του υποψήφιου προέδρου Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου και το έριξε στον χορό!

Ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης αποθεώθηκε από τον κόσμο δείχνοντας τις χορευτικές ικανότητές του, χορεύοντας επί σκηνής!

Οι ύμνοι του Ερντογάν

Την ίδια ώρα ο Ερντογάν δεν σταματά να τραγουδά το αγαπημένο τραγούδι του, που γράφτηκε για εκείνον:

- Σε όσους ακούν και δεν ακούν. Σε όσους ρωτούν και σε όσους δεν ρωτούν. Εμείς τον αγαπάμε πολύ, τον αγαπάμε, τον αγαπάμε.
- Σε όσους ακούν και δεν ακούν. Σε όσους ρωτούν και σε όσους δεν ρωτούν. Εμείς τον αγαπάμε πολύ, τον αγαπάμε, τον αγαπάμε.

Μάλιστα, για χάρη του τούρκου προέδρου γράφτηκε ακόμη ένας νέος... ύμνο που αναφέρει:

- O λόγος του σωστός δεν έχει ψέμα
- Είναι ο εφιάλτης των τυράννων
- Προχωράει στον δικό του δρόμο, ο ηγέτης που περιμέναμε! Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!
- Προχωράει στον δικό του δρόμο, ο ηγέτης που περιμέναμε! Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!
- Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!

Η Ακσενέρ πήρε... σκούπα για τον Ερντογάν

Την ίδια ώρα, το δικό της σόου έκανε και η πρόεδρος του «καλού κόμματος», Μεράλ Ακσενέρ, η οποία πήρε επί σκηνής μια σκούπα και τόνισε:

«Μαζί θα σκουπίσουμε. Πέταξε μου μια. Δώστε μου μια. Ορίστε! Με αυτήν εδώ τη σκούπα θα τους ‘σκουπίσουμε’ θα δείτε πως θα τους σκουπίσουμε! Απευθύνομαι κυρίως στις γυναίκες, θα τους σκουπίσουμε! Με το καλό θα τους σκουπίσουμε για να φύγουν».

Εντυπωσιακό σόου στην προεκλογική συγκέντρωση του Ιμάμογλου

Παράλληλα, στην προεκλογική συγκέντρωση του Εκρέμ Ιμάμογλου έγινε ένα εντυπωσιακό σόου με τούρκο DJ να ξεσηκώνει τους νέους και όχι μόνο με τραγούδι που είχε τους εξής στοίχους:

- Δικαίωμα, δίκαιο, δικαιοσύνη
- Δικαίωμα, δίκαιο, δικαιοσύνη
- Δικαίωμα, δίκαιο, δικαιοσύνη
- Ριζούντα! Να χοροπηδάς στο σημείο που βρίσκεσαι!!!

Kιλιτσντάρογλου: Θα αλλάξουμε τον άξονα της εξωτερικής πολιτικής

Από την πλευρά του ο υποψήφιος πρόεδρος, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου επιμένει να μιλά για την εξωτερική πολιτική και την αλλαγή... πλεύσης που θα εφαρμόσει αν βγει πρόεδρος:

«Θα κάνουμε αλλαγή της εξωτερικής πολιτικής με στροφή 180 μοιρών. 180 μοίρες! Δηλαδή αυτό που γίνεται τώρα είναι λάθος , πρέπει να πάμε σε σωστή βάση. Δεν γίνεται να υπάρχει μια εξωτερική πολιτική του καβγά!

Τι έγινε δηλαδή; Πήγε και έκανε διάφορες προσβολές εναντίον του προέδρου της Αιγύπτου. Τώρα βάζουν διάφορους μεσολαβητές για να συμφιλιωθούν.! Ο άνθρωπος ξεκαθαρίζει πως δεν θα συμφιλιωθεί

Το ίδιο έκαναν με τον πρόεδρο της Συρίας. Διάφορες προσβολές, καβγάδες Τώρα στέλνουν κόσμο 'αμάν να συναντηθούμε, αμάν να συμφιλιωθούμε'.

Εμείς θα αλλάξουμε την εξωτερική πολιτική, από τον υπάρχοντα άξονα θα τον πάμε σε άλλο άξονα. Θα είναι μια ειρηνική εξωτερική πολιτική που αγκαλιάζει όλους».

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024. Υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων 1. …