ΠΑΣΟΚ: Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για το κόμμα Κασιδιάρη - Ζητεί να μην κατέβει στις εκλογές

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ «το τέχνασμα του συνδυασμού ανεξαρτήτων υποψηφίων μόνο σκοπό έχει την καταστρατήγηση της σχετικής διάταξης»

Υπόμνημα στο Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου κατέθεσε σήμερα το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής για να εμποδίσει τη νέα απόπειρα Κασιδιάρη να κατέλθει στις εκλογές και να εισέλθει στο ελληνικό κοινοβούλιο. 

«Το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, πάντα στην πρωτοπορία των αγώνων για τη δημοκρατία και τους θεσμούς δεν θα επιτρέψει σε ένα εγκληματικό μόρφωμα μετά την υπονόμευση της Δημοκρατίας μας να επιδοθεί στην κοροϊδία και τον εξευτελισμό των θεσμών της με το τέχνασμα του συνδυασμού ανεξαρτήτων υποψηφίων που μόνο σκοπό έχει την καταστρατήγηση της σχετικής διάταξης», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του και προσθέτει «Η περιφρούρηση της συνταγματικής τάξης και της δημοκρατίας μας ήταν το πρωταρχικό μέλημά μας σε όλη αυτή τη μακρά διαδρομή. Για αυτό σε όλες τους τις προσπάθειες οι νεοναζί εγκληματίες θα βρίσκουν απέναντι τη συγκροτημένη και τεκμηριωμένη απάντηση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής»

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η S&P αναβάθμισε σε θετικό το outlook της Ελλάδας

Σταθερή διατήρησε η S&P την αξιολόγηση "ΒΒΒ-" - "Απάντηση στη μικρόψυχη κριτική η αναβάθμιση", λέει ο …