Νέο βίντεο Μητσοτάκη στο Tik Tok: Οι ρακές στην Κρήτη

Με αρκετά καλή διάθεση, μετά την ανάρρωσή του από τον κορωνοϊό, ο πρωθυπουργός αναφέρεται στις ρακές που καλείται να πιει κάθε φορά που βρίσκεται στην Κρήτη

Με νέο βίντεο του στο Tik Tok ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, δίνει μια χιουμοριστική διάσταση για τις περιοδείες του στην Κρήτη. 

Με αρκετά καλή διάθεση, μετά την ανάρρωσή του από τον κορωνοϊό, ο πρωθυπουργός αναφέρεται στις ρακές που καλείται να πιει κάθε φορά που βρίσκεται στην Κρήτη. Το μυστικό του για να αντέχει όπως αναφέρει είναι να «βρέχει» μόνο τα χείλη, καθώς θυμάται ακόμα τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε όταν πολλά χρόνια πριν είχε ακολουθήσει τον πατέρα του στην Κρήτη σε περιοδεία.

@kyriakosmitsotakis_ Behind The Scenes Season 2 🗳#kyriakosmitsotakis #ekloges2023 ♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis

Οπως αναφέρει, είχε αποφασίσει να πιει όσο και ο πατέρας του. Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; «Εγινα ντίρλα από τις 12 το μεσημέρι», λέει στο βίντεο γελώντας.

Σχολιάζει ακόμα και τη συνήθεια των Κρητικών να τον ραίνουν με λουλούδια και να του δίνουν ανθοδέσμες. Τις πιο μεγάλες από αυτές τις πηγαίνει στην Μαρέβα. Πώς αντιδρά; «Μου τις φέρνει στο κεφάλι γιατί καταλαβαίνει ότι δεν τις έχω πάει εγώ». 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Οριακή άνοδος 0,06%, στα 175,44 εκατ. ευρώ ο τζίρος

Πάντως η αγορά έκλεισε με θετικό πρόσημο για έκτη συνεδρίαση στη διάρκεια των οποίων ο …