Διακομματική: Πρόταση για δύο debate από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά μια δεύτερη τηλεμαχία ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα

Η διεξαγωγή debate εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου είναι στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίασης της διακομματικής Επιτροπής που βρίσκεται σε εξέλιξη υπό την προεδρία της υπηρεσιακής υπουργού Εσωτερικών, Καλλιόπης Σπανού.

Τα κόμματα προτείνουν ένα debate μεταξύ των πέντε αρχηγών των κομμάτων που μπήκαν στη Βουλή μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει στην αρχική του τοποθέτηση ότι πρέπει να γίνουν δύο debate: ένα μεταξύ των πέντε αρχηγών, όπως ζητούν και τα άλλα κόμματα, και ένα debate μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών των δύο πρώτων κομμάτων.

Μιλώντας νωρίτερα σήμερα στο ραδιόφωνο του Alpha ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άκης Σκέρτσος δήλωσε: «Σήμερα που έχουμε τη διακομματική συνεδρίαση για το θέμα της τηλεμαχίας, εμείς προσερχόμαστε με θέση να γίνει η τηλεμαχία για όλα τα κόμματα που έχουν εκλεγεί από την τελευταία κάλπη».

Από την Κουμουνδούρου σχολίαζαν: «Μένει να φανεί κατά πόσο ο κ. Μητσοτάκης θα τηρήσει τη δέσμευσή του, προκειμένου οι πολίτες να ακούσουν και να συγκρίνουν τα πραγματικά προγράμματα των δύο κομμάτων που διεκδικούν την διακυβέρνηση της χώρας ή θα επιχειρήσει πάλι να κρυφτεί, ώστε η σύγκριση των προγραμμάτων να γίνεται στη βάση των fake news των υπογείων της Πειραιώς και του προπαγανδιστικού του μηχανισμού».

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Πρωτιά και με διαφορά για τον Γ. Αυτιά (ΝΔ)

Ποιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των πολιτών ενόψει των ευρωεκλογών -  Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - …