Τα ψέματα της κυβέρνησης καταμετρημένα από τον Δ.Κουτσούμπα(VIDEO)

koytsoympas_21-aprilh

"Η οποιαδήποτε ελάφρυνση του χρέους δεν θα συνοδευτεί με αντιλαϊκά μέτρα, απλά γιατί η  κυβέρνηση και ο κ.Τσίπρας κοροϊδεύουν ξανά και λένε χοντρά ψέματα στον ελληνικό λαό", δήλωσε στην ρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, ο Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σημειώνοντας:
"Οι πιστωτές θα ζητήσουν νέα μέτρα που θα σημαίνει νέο μνημόνιο. Θα είναι συμφωνία πάνω σε αντεργατικά μέτρα που θα αφορούν το ασφαλιστικό, τον συνδικαλιστικό νόμο, τις ομαδικές απολύσεις και τις εργασιακές σχέσεις.

Tο σενάριο για ενδεχόμενη διεξαγωγή εκλογών δεν αποκλείεται. Προς το παρόν από ότι φαίνεται, η κυβέρνηση θα δοκιμάσει ανασχηματισμό για να φτιάξει λίγο την εικόνα της".


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΠΕΚΑ: Αυξημένο επίδομα σε 59.000 μητέρες – Τη Μεγάλη Τρίτη η καταβολή

Οι 58.912 γυναίκες που γέννησαν εντός του 2023 και έχουν λάβει ήδη το πλήρες ποσό …