Η μεγαλύτερη καταδίκη όλων των εποχών!(ΦΩΤΟ)

filaki

Παραδειγματική η μεγαλύτερη ποινή στα χρονικά, για έναν 43χρονο πατέρα, ο οποίος καταδικάστηκε για τον βασανισμό και το βιασμό της ανήλικης κόρης του από 2009 έως το 2013, σε 1503 φυλάκισης, που και για την Καλιφόρνια, ήταν ρεκόρ ποινής στα χρονικά της αμερικανικής δικαιοσύνης.

rene_lopez

Τα βάσανα της κοπέλας ξεκίνησαν όταν της επιτέθηκε και τη βίασε ένας οικογενειακός φίλος της οικογένειας. Στράφηκε στον πατέρα της για βοήθεια και αυτός, αντί να τη βοηθήσει, την εκμεταλλεύτηκε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια μέχρι που η κοπέλα βρήκε το θάρρος να αποδράσει.

Ο δικαστής, σύμφωνα με το topontiki, τόνισε πως ο άνδρας «αποτελεί σοβαρό κίνδυνο για την κοινωνία αφού ποτέ δεν έδειξε μετανιωμένος για τις πράξεις του».


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος: Δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας

Ο βουλευτής, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, προσήλθε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων Παράσταση …