Θεέ μου! Ο πρόσφυγας στη χιονισμένη Μόρια(VIDEO)

Τον γύρο του διαδικτύου πραγματοποιεί τις τελευταίες ώρες βίντεο πρόσφυγα από το hot-spot της Μόριας με το οποίο καταγγέλλει τις συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων στις σκηνές -που είναι στην κυριολεξία θαμμένες κάτω από το χιόνι- κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ο πρόσφυγας, μιλώντας στα γαλλικά αναφέρει: «Στη Μόρια, στην Ελλάδα, δείτε πώς ζουν οι άνθρωποι». Kαι συνεχίζει: «Γιατί δεν μπορούμε να φύγουμε από εδώ; Γιατί να ζούμε εδώ σε αυτές τις συνθήκες; Σε αυτές εδώ τις συνθήκες! Είναι αδύνατον, Θεέ μου! […]

»Είναι φυσιολογικό αυτό;! […] Δεν μπορούμε να ζούμε σαν στοιβαγμένα πτώματα. Είναι λογικό να ζούμε εδώ; Αφήστε μας να φύγουμε! Γιατί κρατάτε τους ανθρώπους εδώ; Ακόμη και τα σκυλιά ζουν καλύτερα! Κοιτάξτε πώς είμαστε, κοιτάξτε μας εδώ πέρα. Είναι αυτό λογικό, ε; Κερδίζετε με εμάς, κάνουν χρήματα από εμάς. Κοιτάξτε, κοιτάξτε, τι είναι λογικό εδώ μέσα;».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΚΚΕ: "Πίσω από κάθε λαϊκό πρόβλημα βρίσκεται η πολιτική της ΕΕ, την οποία ο Κ. Μητσοτάκης υπηρετεί"

Σε σχόλιό του για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΣΚΑΪ, το ΚΚΕ επισημαίνει την ανάγκη …