9 μονάδες μπροστά δίνει η ALCO τη ΝΔ

Διευρύνει το προβάδισμά της η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση, της  ALCO για την εφημερίδα Παραπολιτικά που δημοσιεύεται σήμερα και αποτυπώνει προβάδισμα 9 ποσοστιαίων μονάδων για το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση στην πρόθεση ψήφου λαμβάνει 26,8% η ΝΔ έναντι 17,8% του κυβερνώντος κόμματος. Στην προηγούμενη μέτρηση του Νοεμβρίου ο προβάδισμα της ΝΔ ήταν χαμηλότερα, στο 6,4% αφού το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συγκέντρωνε 22,2% και ο ΣΥΡΙΖΑ 15,8%.

Στην κοινή γνώμη έχει εμπεδωθεί ότι η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές καθώς στην παράσταση νίκης 56% εκτιμά ότι θα έρθει πρώτη.

Και σ' αυτή η δημοσκόπηση, καταλληλότερος για το αξίωμα του πρωθυπουργού κρίνεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το 35% των ερωτηθέντων απαντά ότι θέλει πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, ενώ το 34% απαντά ναι στο ενδεχόμενο της συγκρότησης οικουμενικής κυβέρνησης.

Σημαντικό εύρημα επίσης της δημοσκόπησης της Alco είναι πως το 46% των ερωτηθέντων αντιδρά στην επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΚΚΕ: "Πίσω από κάθε λαϊκό πρόβλημα βρίσκεται η πολιτική της ΕΕ, την οποία ο Κ. Μητσοτάκης υπηρετεί"

Σε σχόλιό του για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΣΚΑΪ, το ΚΚΕ επισημαίνει την ανάγκη …