Το απεργιακό δελτίο της εβδομάδας

Οι απεργοι δε νηστεύουν. Με κινητοποιήσεις ξεκινά και η πρώτη εβδομάδα της Σαρακοστής, κυρίως στο μέτωπο των αστικών συγκοινωνιών, το οποίο όμως εμφανίζει ρωγμές.

Την Τρίτη ακινητοποιούνται τα τρόλεϊ από την έναρξη της βάρδιας έως τις 7 το πρωί και απο τις 10 το βράδυ έως τα μεσάνυχτα. Δηλαδη, θα κυκλοφορήσουν από τις 7 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Την Τετάρτη ακινητοποιούνται για 24 ώρες όλα τα μέσα μεταφοράς εκτός των λεωφορείων της ΕΘΕΛ, όπου οι εργαζόμενοι θα κάνουν δημοψήφισμα για να καθορίσουν τα επόμενα βήματά τους, μετά και την αλλαγή στην συνδικαλιστική τους ηγεσία και την αντικατάσταση του Ν. Κουλουμπαρίτση, που θεωρείται  "σκληρός".

Την Πέμπτη,  δικαστές και εισαγγελεις κάνουν στάση 12.00 με 15.00 κια η ΟΛΜΕ 12.00 με 16.00.

Στην πόλη μας απεργίες αναμένονται στο Καζίνο του Ρίου.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

IOBE: Σταθερός ο δείκτης οικονομικού κλίματος

Σε καμπή βρίσκεται η ελληνική οικονομία, σύμφωνα με το ΙΟΒΕ   Στα …