Στις Βρυξέλλες βρίσκεται από χθες Πέμπτη 31 Μαρτίου ο Απ. Κατσιφάρας, στην πρώτη συνεδρίαση της νέας Ελληνικής Αντιπροσωπείας της Επιτροπής Περιφερειών της Ε.E.
Όπως είναι γνωστό ο κ. Κατσιφάρας είναι μέλος της νέας 12μελούς Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Επιτροπή Περιφερειών, μετά την ανασύσταση της που αποφασίστηκε στις 14 Μαρτίου.
Μάλιστα η συγκεκριμένη κοινή συνεδρίαση εργατικών και εργοδοτικών οργανώσεων απ' όλη την Ευρώπη αποτελεί την τελευταία ανάμεσα σε άλλες τρεις (3) που έλαβαν χώρα στη Λισαβόνα, το Παρίσι και την Βαρσοβία, όπου και πάλι ο Δ. Καραγεωργόπουλος εκπροσωπούσε τη ΓΣΕΕ.
Πληροφορίες θέλουν τους δύο Πατρινούς να πετούν με την ίδια πτήση για τη Βελγική πρωτεύουσα, από το Ελ. Βενιζέλος, και να συναντούνται τυχαία το βράδυ της Πέμπτης σε Ελληνικό εστιατόριο της Grand Place.
Σχόλιο: Τελικά μικρός που είναι ο κόσμος....
Συντάκτης: Tse και ΒΑΡΑ
Σχόλια