ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ...ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ - ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται από χθες Πέμπτη 31 Μαρτίου ο Απ. Κατσιφάρας, στην πρώτη συνεδρίαση της νέας Ελληνικής Αντιπροσωπείας της Επιτροπής Περιφερειών της Ε.E.

Όπως είναι γνωστό ο κ. Κατσιφάρας είναι μέλος της νέας 12μελούς Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Επιτροπή Περιφερειών, μετά την ανασύσταση της που αποφασίστηκε στις 14 Μαρτίου.
Από χθες επίσης βρίσκεται στις Βρυξέλες και ο Πατρινός Συνδικαλιστής και μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ Δ. Καραγεωργόπουλος, εκπροσωπώντας τη ΓΣΕΕ σε κοινό forum που διοργανώνουν η Συνομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συνδικάτων (ETUC/CES) και η Ευρωπαϊκή Οργάνωση των Εργοδοτών BUISNESS EUROPE, με θέμα την flexicurity (ευελιξία  και ασφάλεια της εργασίας) και τον ρόλο των κοινωνικών εταίρων.
Μάλιστα η συγκεκριμένη κοινή συνεδρίαση εργατικών και εργοδοτικών οργανώσεων απ' όλη την Ευρώπη αποτελεί την τελευταία ανάμεσα σε άλλες τρεις (3) που έλαβαν χώρα στη Λισαβόνα, το Παρίσι και την Βαρσοβία, όπου και πάλι ο Δ. Καραγεωργόπουλος εκπροσωπούσε τη ΓΣΕΕ.
Πληροφορίες θέλουν τους δύο Πατρινούς να πετούν με την ίδια πτήση για τη Βελγική πρωτεύουσα, από το Ελ. Βενιζέλος, και να συναντούνται τυχαία το βράδυ της Πέμπτης σε Ελληνικό εστιατόριο της Grand Place.
Σχόλιο: Τελικά μικρός που είναι ο κόσμος....

Συντάκτης: Tse και ΒΑΡΑ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Για ακόμα μία φορά, ο κ. Μητσοτάκης επέδειξε τη γνωστή «αλαζονεία του 41%»

"Η αλαζονεία, από την άλλη, δεν μπορεί να κρύψει τη συνειδητοποίηση της διαρκούς φθοράς της …