ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΚΑΒ

Picture 0 for Επίσχεση εργασίας στο ΕΚΑΒ
Εκ νέου επίσχεση εργασίας ξεκινούν οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ από την ερχόμενη Δευτέρα, 18 Απριλίου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού του ΕΚΑΒ είχε αναστείλει την επίσχεση εργασίας που είχε προαναγγείλει από τις 4 Απριλίου, ύστερα από τις δεσμεύσεις του Υ.Υ.Κ.Α. για καταβολή των αποδοχών εντός δεκαπενθημέρου.
Ωστόσο, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση «μέχρι σήμερα δεν ικανοποιήθηκε η καταβολή των πρόσθετων αμοιβών και αποζημιώσεων (υπερωρίες, επίδομα στολής εκτός έδρας)».
Για το λόγο αυτό, οι εργαζόμενοι προτίθενται να προβούν σε νέες κινητοποιήσεις «μέχρι την πληρωμή των δεδουλευμένων μας», όπως τονίζουν.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αυξήθηκαν καταθέσεις και δάνεια τον Μάρτιο σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος

O ετήσιος ρυθμός μεταβολής μειώθηκε στο 2,9% από 3,1% τον προηγούμενο μήνα Αυξήθηκαν κατά 396 …