ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: "ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ"


Σε εποχή ΔΝΤ οι έχοντες και κατέχοντες έδειξαν και πάλι το... καλό τους πρόσωπο. 


ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΩΛΗΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ

Χωρίς καμία ενοχή οι φαρμακοβιομηχανίες, εν μέσω οικονομικής κρίσης, προβαίνουν σε μαζικές απολύσεις, γεγονός που δεν συνάδει όμως με την αύξηση των κερδών τους, η οποία εμφανίζει ανοδική πορεία. Επικαλούμενες μειώσεις πωλήσεων εξαιτίας της νέας φαρμακευτικής πολιτικής της κυβέρνησης, αλλά και δυσκολίες λόγω εποχής, οι επιχειρήσεις φαρμάκων – προμηθειών  νοσοκομειακών υλικών, απομακρύνουν κατά δεκάδες τους εργαζόμενους.
Όμως μια τέτοια συμπεριφορά ίσως να αποτελεί και το «τρωτό» σημείο των παραπάνω εταιρειών. Τα μάτια των απολυμένων και των υπό απόλυση υπαλλήλων των φαρμακευτικών – προμηθευτικών εταιρειών έχουν δει αρκετά, ώστε να προχωρούν σε αποκαλύψεις για τα πρώην αφεντικά τους.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση πρώην εργαζόμενου μεγάλης εταιρείας της περιοχής μας, που δραστηριοποιείται στο χώρο των προμηθειών νοσοκομείου υλικού. Ο εργαζόμενος κατήγγειλε τον πρώην εργοδότη του και μάλιστα πριν αυτός προχωρήσει στην απόλυση. Στο  κείμενο της καταγγελίας του ισχυρίζεται ότι ο εργοδότης του (επιφανής στο χώρο του φαρμάκου και των προμηθειών σε μεγάλα νοσηλευτικά ιδρύματα) τιμολογούσε με κέρδος 500 – 1000% απ’ ότι αγόραζε. Μάλιστα η καταγγελία του εργαζόμενου, την οποία το Ergasianews έχει  κατ' αποκλειστικότητα στην κατοχή του,  συνοδεύεται και από αποδεικτικό υλικό, που ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο το κύρος της καταγγελίας.

Ο πρώην εργαζόμενος όμως δεν έμεινε απλά στη συλλογή στοιχείων. Όπως ο ίδιος μας αποκάλυψε έχει στη διάθεση του ισχυρό αποδεικτικό υλικό, σύμφωνα με το οποίο αποδεικνύεται πως η φαρμακευτική εταιρεία επανασυσκεύαζε και πουλούσε εκ νέου σε νοσηλευτικά ιδρύματα, ακατάλληλο ιατρικό υλικό, το οποίο παραλάμβανε προς καταστροφή από διάφορα νοσηλευτικά ιδρύματα της περιοχής μας.
Το Ergasianews έχει στην κατοχή του αποδεικτικό υλικό για υπερτιμολόγηση υλικού σε νοσηλευτικό ίδρυμα της Πελοπονήσσου μέχρι και 800%, το οποίο σας παραθέτει ως ακολούθως:



ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΓΟΡΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ




ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΩΛΗΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ



Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σήμερα η κοινή επίσκεψη Μηστοτάκη Ιερώνυμου στο Δήλεσι - Τι είπε στον ΣΚΑΪ ο πρωθυπουργός για την Εκκλησία, την πίστη και τα πολιτικά του σχέδια

Η κοινή παρουσία του πρωθυπουργού και του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου στο Δήλεσι «μεταφράζεται» ως μια νέα …