Ράδιο Κορασίδη: Στον δρόμο οδηγούνται 300 εργαζόμενοι

Πάνω από 300 εργαζόμενοι στο Ράδιο Κορασίδης κινδυνεύουν να βρεθούν στον δρόμο, καθώς παραμένουν απλήρωτοι τους τελευταίους 8 μήνες, ενώ τις επόμενες ημέρες η εταιρεία αναμένεται να κυρήξει στάση πληρωμών και έναρξη της πτωχευτικής διαδικασίας. Αυτό θα έχει αποτέλεσμα να μην είναι δυνατόν να καταβληθούν ούτε οι νόμιμες αποζημιώσεις των εργαζομένων, ύψους 4 εκατ. ευρώ(!), οδηγώντας τους σε πλήρες οικονομικό αδιέξοδο σε περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσης.
"Η διαχείριση του κ. Ευαγγελάτου αποδείχθηκε καταστροφική, καθώς πάνω από 150 εκατ. ευρώ χάθηκαν τη διετία 2008-2009 από κεφάλαια της MIG που είχε το πλειοψηφικό μετοχικό κεφάλαιο (άραγε πού και σε ποιους πήγαν τόσα χρήματα;), οδηγώντας τη Ράδιο Κορασίδης με μαθηματική ακρίβεια στην απαξίωση και σε πορεία κλεισίματος" σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων.
Το σωματείο εργαζομένων στη Ράδιο Κορασίδης διοργανώνει σήμερα στις 10.00 π.μ., συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από τα γραφεία της εταιρείας (Μεσογείων 503), ενώ θα πραγματοποιήσει στις αμέσως επόμενες ημέρες συγκέντρωση και στο υπουργείο Εργασίας.
Πηγή: "Η ΑΥΓΗ"
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού για αύριο

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις 10.30 θα παραστεί στον διαγωνισμό ρομποτικής «First Global Challenge», που …