ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ 11888 ΠΑΤΡΑΣ

ΟΜΟΦΩΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ ΣΤΙΣ 10-06-2011

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας καταγγέλλει ομόφωνα την ενέργεια της Διοίκησης του ΟΤΕ να προχωρήσει στο κλείσιμο των call centrer (11888) της Πάτρας και την μεταφορά του στην εταιρεία e-value στον Αγ. Στέφανο.
Αφαιρώντας από την Πατραϊκή Αγορά Εργασίας 400 θέσεις νέων παιδιών, φοιτητών και 5 εκ. ευρώ το χρόνο σε μία πόλη που πρωτοστατεί στην ΑΝΕΡΓΙΑ!!! χωρίς προοπτική για τους Νέους.
Είναι οξύμωρο, κερδοφόρες υπηρεσίες όπου έχουν συμβάλλει σε αυτό και οι εργαζόμενοι, όπως το 11888, όπου κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων διεθνώς υπηρεσιών, να δίνεται στην εταιρεία e-value ……………. δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά για την ενέργεια αυτή ………….
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας ΑΠΑΙΤΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ άμεση ανάκληση της απόφασης κλεισίματος των call center (11888) της Πάτρας διότι είναι θέμα ύψιστης ζωτικής σημασίας για την Πόλη μας.
Επισημαίνουμε ότι το Ε.Κ.Πάτρας με το Σωματείο του ΠΑΣΕ/ΟΤΕ θα εντείνουν και θα κλιμακώσουν τους αγώνες τους για την ανατροπή αυτής της απαράδεκτης απόφασης!
Από τη Διοίκηση του Ε.Κ.Πάτρας
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Για ακόμα μία φορά, ο κ. Μητσοτάκης επέδειξε τη γνωστή «αλαζονεία του 41%»

"Η αλαζονεία, από την άλλη, δεν μπορεί να κρύψει τη συνειδητοποίηση της διαρκούς φθοράς της …