Απολύουν εργαζόμενη με σκλήρυνση κατά πλάκας από την Εθνική Λυρική Σκηνή !

Πήραμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω καταγγελία !

"Οι εργαζόμενοι της ΕΛΣ καταγγέλλουμε ότι μέχρι σήμερα ο αριθμός των εργαζομένων που έχουν απολυθεί φτάνει στους διακόσιους σαράντα, μεταξύ αυτών απολύεται διοικητική υπάλληλος η οποία εργάζεται οκτώ και πλέον χρόνια και πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας.

Μόνο γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να παραιτηθείτε κύριε Μιχαηλίδη αλλά και σύσσωμο το Δ.Σ. της Ε.Λ.Σ. Σε ποια χώρα κολασμένων ζούμε Θεέ μου, υπάρχουν τόσο αιμοδιψείς, τόσο ανθρωποφάγοι, τόσο τέρατα, που κοκορεύονται και από πάνω ότι ηγούνται του μοναδικού μας Λυρικού θεάτρου; Άραγε έχει χαθεί κάθε έννοια ανθρωπιάς; Είναι άξιον απορίας που βρέθηκε τόση αναλγησία σ’ έναν χώρο όπου λογικά πρέπει να περισσεύουν η ευαισθησία και η αλληλεγγύη. Διότι αν οι άνθρωποι της τέχνης και του πολιτισμού συμπεριφέρονται κατ’ αυτόν τον τρόπο, τι να περιμένει κανείς από όλους τους άλλους..

Τι λέει γι’ αυτό ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος, ο υπουργός Υγείας Αντρέας Λοβέρδος; Πως το επιτρέπουν αυτό; Οι αξιότιμοι κύριοι αντιπρόεδροι της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος και Ε. Βενιζέλος δεν πρέπει να επιληφθούν του θέματος και να απομακρύνουν αυτούς τους κυρίους;

Αξιότιμε κύριε πρωθυπουργέ, μέχρι εκεί έφτασε το ΠΑΣΟΚ να εγκληματεί σε βάρος ενός νέου κοριτσιού και να το πετάει σα σκουπίδι στον Καιάδα; Ντροπή, ντροπή, απίστευτη ντροπή γι’ αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα!

Αξιότιμε κύριε πρόεδρε της Δημοκρατίας εσείς που τόσες και τόσες ευαισθησίες κουβαλάτε θα αφήσετε να σταυρωθεί αυτός ο άνθρωπος; Όλοι εμείς οι εναπομείναντες εργαζόμενοι στη Λυρική θα κάνουμε ό, τι περνάει από το χέρι μας να αποκαταστήσουμε την τραγική αυτήν πράξη των ανάλγητων διοικούντων της Ε.Λ.Σ.

Και να σκεφτεί κάνείς ότι ο υφυπουργός κύριος Ρόβλιας παραθέτει την εξής εγκύκλιο που αφορά άτομα με χρόνια καρδιολογικά & αναπνευστικά νοσήματα, καρκινοπαθείς που κάνουν θεραπεία, άτομα με σοβαρά νευρολογικά νοσήματα, σκλήρυνση κατά πλάκας, επιληψία, άτομα με σακχαρώδη διαβήτη που κάνουν χρήση ινσουλίνης, νεφρική ανεπάρκεια, συστηματικό ερυθηματώδη λύκο, ρευματοειδή αρθρίτιδα, εγκύους.: http://government.gov.gr/2011/07/20/17629/"
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μάντζος στον ΣΚΑΪ 100.3: Άμεση κατάπαυση πυρός στη Γάζα

Πώς σχολίασε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ τη λειτουργία της Μονής της Χώρας ως τζαμί και …