ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ κατεβάζουν ρολά στις 5 Οκτωβρίου

 

Την πραγματοποίηση νέας γενικής απεργιακή κινητοποίησης στις 5 Οκτωβρίου πρόκειται να αποφασίσουν σήμερα, από κοινού, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Παράλληλα οι δημόσιοι υπάλληλοι καλούνται να μετάσχουν σε τρίωρη στάση εργασίας στις 22 του μήνα, στο πλαίσιο του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου.
Τη σχετική απόφαση πρόκειται να πάρει σήμερα η εκτελεστική επιτροπή της ΓΣΕΕ, ενώ θα ακολουθήσει και κοινή συνεδρίαση των προεδρείων ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ για το «συντονισμό της δράσης των τριτοβάθμιων συνδικαλιστικών οργανώσεων».
Σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ αναφέρει: «Οι εργαζόμενοι της χώρας δέχονται άδικη, σκληρή, πρωτόγνωρη επίθεση στα βασικά και θεμελιώδη εργασιακά, οικονομικά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα. Γι' αυτό θα εκφράσουν για ακόμα μια φορά με άμεσο και αγωνιστικό τρόπο τη διαφωνία τους και τη διαμαρτυρία τους στην αδιέξοδη και αντεργατική πολιτική που υλοποιεί η κυβέρνηση κατ' απαίτηση και εκβιαστική τακτική των δανειστών και των τροϊκανών».
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μειώθηκε ο ρυθμός των καταθέσεων, αυξήθηκαν τα δάνεια τον Μάιο 

Αντιθέτως οι καταθέσεις από επιχειρήσεις αυξήθηκαν κατά 577 εκατ. ευρώ, έναντι αύξησης κατά 36 εκατ. …

One comment

  1. ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ

    ΣΤΙΣ 5 ΟΚΤΩΒΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ?ΟΧΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΣΤΗ ΒΡΑΣΗ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ.ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΠΕΣΕΙ Ο GAP?ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ,ΤΟΤΕ?ΒΑΛΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ,ΝΑΧΕΙ ΚΡΥΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ!