ΓΣΕΕ: Επίκαιρος ο αγώνας του Πολυτεχνείου

ΓΣΕΕ: Επίκαιρος ο αγώνας του Πολυτεχνείου

Για τη 17η Νοέμβρη εξέδωσε ανακοίνωση τύπου η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας, όπου συνδέονται οι σημερινοί αγώνες με τους αγώνες του 1974 και καλούνται οι εργαζόμενοι να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής του αγώνα του πολυτεχνείου καθώς και στην πορεία διαμαρτυρίας προς την Αμερικανική Πρεσβεία.
Ακολουθεί όλη η ανακοίνωση:
17 ΝΟΕΜΒΡΗ: ΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΙΜΗΣ & ΑΓΩΝΑ
Η ΓΣΕΕ συμμετέχει στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής που διοργανώνονται από τους φοιτητικούς και κοινωνικούς φορείς στην Αθήνα και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας για την επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
Την ώρα που τα δικαιώματα των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των ανέργων, βρίσκονται στην κλίνη του Προκρούστη και καλούνται να σηκώσουν και πάλι στις πλάτες τους τα βάρη της κρίσης και των μνημονίων της Τρόικας και της Κυβέρνησης, τα αιτήματα του Πολυτεχνείου παραμένουν και σήμερα επίκαιρα διεκδικούμενα και αιτούμενα για τους εργαζόμενους και τη κοινωνία.
Η ανεργία, τα μέτρα λιτότητας, οι περικοπές οι ανατροπές σε εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, οι εντολές και απαιτήσεις των Βρυξελλών και των οικονομικά ισχυρών, βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη γι'αυτό και το αίτημα για ΨΩΜΙ- ΠΑΙΔΕΙΑ- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ καθίσταται διαχρονικό.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να πάρουν μαζικά μέρος στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής του αγώνα του πολυτεχνείου και στην πορεία διαμαρτυρίας που θα γίνει στην Αθήνα στις 17 Νοεμβρίου προς την Αμερικανική Πρεσβεία.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ερντογάν για Μητσοτάκη: Θα συζητήσουμε πώς μπορούμε να φέρουμε τις σχέσεις μας σε καλύτερο επίπεδο

Η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν έχει «κλειδώσει» για τις 13 Μαΐου - Δήλωση του υπουργού …