Μεγαλοιδιοκτήτης Βενδινάδικων πρότεινε στους εργαζόμενούς του, αντί για δώρο... βενζίνη...

Αντί για δώρο πήραν βενζίνη. Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη σε βενζινάδικο στην περιοχή μας. Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου πρότεινε στους εργαζόμενους να πάρουν το δώρο σε είδος και συγκεκριμένα σε βενζίνη.
Το ERGASIANEWS έχει στη διάθεση του  αρκετά στοιχεία για τη συγκεκριμένη αλυσίδα Βενζινάδικων της περιοχής μας.
Στο παρελθόν έχουν υπάρξει και αρκετά παράπονα πελατών των συγκεκριμένων πρατηρίων για καταστροφές των κινητήρων, λόγω ενδεχόμενης νόθευσης των καυσίμων  με νερό.
Το μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ κ. Δ. Καραγεωργόπουλος, μιλώντας στο τοπικό κανάλι ACHAIA CHANNEL έκανε λόγο για "παράνομες πρακτικές των εργοδοτών, που απαγορεύονται ρητά από την εργατική νομοθεσία", ενώ σχολιάζοντας στο ERGASIANEWS το περιστατικό ανέφερε χιουμοριστικά  ότι "οι εργοδότες αυτά τα Χριστούγεννα μας κερνούν σφηνάκια με...βενζίνη. Πάνε οι παλιές καλές εποχές που μαζί με το Δώρο Χριστουγέννων έδιναν στους εργαζόμενους και ένα καλάθι με κρασιά...τώρα τα καλάθια περιέχουν μπουκάλια με Αμόλυβδη 95 οκτανίων!!!"
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Όλα τα σκάνδαλα δείχνουν τον κ. Μητσοτάκη - Οργανωμένος μηχανισμός της ΝΔ παραβιάζει το κράτος δίκαιου

Συνυποβάλλαμε την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση γιατί έχουμε ως θέση αρχής τη συνεργασία των …