Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ Δ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΔΩΣΕ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΒΕΛΓΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΗ CRISTIAN VAN LIMPERGEN

Ο γνωστός Πατρινός συνδικαλιστής της ΓΣΕΕ κ. Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, παρακολουθώντας το ρεπορτάζ του ACHAIA CHANNEL, σχετικά με την περιπέτεια του Βέλγου ποδηλάτη Cristian Van Limpergen, δώρισε ένα ολοκαίνουργιο ποδήλατο στον άτυχο ποδηλάτη.
Ο Cristian ξεκίνησε πριν από 23 χρόνια το ταξίδι του για το γύρο όλων των πόλεων της Ευρώπης, με στόχο να κατακτήσει μια θέση στο βιβλίο Γκίνες. Δυστυχώς, λίγο πριν ολοκληρώσει το ταξίδι του και κατακτήσει την πολυπόθητη εγγραφή του στο Βιβλίο Γκίνες, έπεσε θύμα ασυνείδητων στα Χανιά της Κρήτης, οι οποίοι του έκλεψαν το ποδήλατο και όλα του τα προσωπικά αντικείμενα.
Μαζί με το ποδήλατο, του έκλεψαν και τα βιβλία με τις σφραγίδες των δημάρχων και των κοινοταρχών από κάθε πόλη που πέρασε αυτά τα 23 χρόνια. Τα συγκεκριμένα βιβλία ήταν τα μοναδικά αποδεικτικά στοιχεία και πειστήρια για την εγγραφή του στο Βιβλίο Γκίνες και για τον λόγο αυτό ο Cristian απευθύνει έκκληση προς τους ασυνείδητους, να του επιστρέψουν τουλάχιστον τα βιβλία του.
Ο συνδικαλιστής Δ. Καραγεωργόπουλος, όντας ο ίδιος ποδηλάτης, ευαισθητοποιήθηκε με το δράμα του Βέλγου ποδηλάτη και χωρίς δεύτερη σκέψη έσπευσε και του αγόρασε ένα ποδήλατο.
Ας σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Καραγεωργόπουλος είναι υπάλληλος του ιδιωτικού τομέα και τα χρήματα δεν του περισεύουν.
Τέτοιου είδους ενέργειες αξίζουν συγχαρητήρια.
Παρακολουθήστε παρακάτω το σχετικό βίντεο:
Επίσης παρακολουθήστε παρακάτω βίντεο της ΝΕΤ, από το καλοκαίρι, όπου ο Cristian Van Limpergen καταγγέλει την κλοπή του ποδηλάτου και των προσωπικών του αντικειμένων:
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

POS: Ραγδαία αύξηση των συναλλαγών με κάρτες,

Κατά μέσο όρο ο Έλληνας έκανε το 2023 107 συναλλαγές με την κάρτα του έναντι …