Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ έξω από το σπίτι του Βενιζέλου

Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ έξω από το σπίτι του Βενιζέλου
Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους, έφτασαν το...
πρωί της Παρασκευής έξω από το σπίτι του υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου.

Συγκεκριμένα δεκαεπτά ασθενοφόρα στάθμευσαν στην οδό Δωδεκανήσου και

απέκλεισαν την οδό Δαναϊδων, όπου βρίσκεται το γραφείο του κ Βενιζέλου.

Η διαμαρτυρία ξεκίνησε στις εννέα το πρωί και τερματίστηκε λίγο μετά τις 11, αφού πρώτα παραδόθηκε ψήφισμα διαμαρτυρίας.

«Δεν θέλουμε να ταλαιπωρούμε τον κόσμο. Έχουμε βάλει τα πληρώματα σε επιφυλακή και καλύπτουμε τα πάντα. Σήμερα έχουμε σταθμεύσει εδώ τα 17 από τα 22 ασθενοφόρα που υπάρχουν και τα υπόλοιπα καλύπτουν τις ανάγκες με προσωπικό ασφαλείας. Αν τύχει κάτι επείγον, θα εξυπηρετήσουν και τα ασθενοφόρα που βρίσκονται σταθμευμένα» ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ-2 Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Αντωνόπουλος και υπογράμμισε ότι, αν δεν καταβληθούν άμεσα τα δεδουλευμένα τους, από την προσεχή Δευτέρα θα αρχίσουν να αποκλείουν σπίτια υπουργών.

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ έξω από το σπίτι του Βενιζέλου http://24wro.blogspot.com/2012/01/blog-post_3279.html#ixzz1jzneH8lf

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …