Γ.Παναγόπουλος: Ρωτήστε τον κ. Ληξουριώτη αν είναι σύμβουλος της τρόικας

Γ. Παναγόπουλος - Πρόεδρος ΓΣΕΕ: "Ρωτήστε τον κ.
Ληξουριώτη αν είναι σύμβουλος της Τρόικας"

Είχε πολύ ζουμί χθες, η εκπομπή του Γ. Πρετεντέρη.. Αφού "σκοτώθηκε" πρώτα η Μπακογιάννη με την Μπαλού (ΠΑΜΕ), εν συνεχεία είχαμε έντονο διάλογο, ανάμεσα στην Μπαλού και τον Ληξουριώτη. Στο τέλος πήρε τηλέφωνο ο Γ. Παναγόπουλος, πρόεδρος της ΓΣΕΕ, για να τα ρίξει χοντρά στον Καθηγητή Εργατικού δικαίου, κ. Ληξουριώτη, λέγοντας του, ότι είναι σύμβουλος της τρόικας.

Εδώ και καιρό η ΓΣΕΕ και τα συνδικάτα έχουν καταγγείλει την συμπεριφορά Ελλήνων εξωθεσμικών που με πολύ μεγάλη προθυμία δίδουν συμβουλές στην Τρόικα, εις βάρος της εργατικής τάξης της χώρας μας.
Χθες, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ δεν άντεξε άλλο και παρενέβη στην εκπομπή του Γ. Πρετεντέρη, φωτογραφίζοντας (μέσω ερωτήματος) τον Καθηγητή Εργατικού Δικαίου του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Ληξουριώτη, ως έναν από τους συμβούλους της Τρόικα.
Μην ξεχνάμε ότι ο Γ. Παναγόπουλος είχε καταγγείλει δημοσίως το περασμένο διάστημα τις παρεμβάσεις (μέσω νομικών κειμένων) και τα μυστικά emails που στέλνουν στην Τρόικα συγκεκριμένα κέντρα, τα οποία από ότι φαίνεται αποκαλύπτονται μέρα με την ημέρα.
Το ERGASIANEWS συνεχίζει την προσπάθεια αποκάλυψης όλων αυτών των κέντρων, ανοίγοντας τον Φάκελο "΄΄ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ...ΤΡΟΙΚΑΣ".
 
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παππάς από Βόλο: Να μην επικρατήσει η αδράνεια μετά την καταστροφή

Την ανάγκη να υπάρξει άμεση οικολογική και οικονομική αποκατάσταση της περιοχής επισήμανε ο πρόεδρος της …