Οι «κουκουλοφόροι» επισκέπτες της Γερμανικής Πρεσβείας και της τρόικας

Οι «κουκουλοφόροι» επισκέπτες της Γερμανικής Πρεσβείας και της τρόικαςΗ πρόσφατη δήλωση του προέδρου της ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλου, για κουκουλοφόρους οι οποίοι «καρφώνουν» και καταδίδουν και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις με γραπτά υπομνήματα στο ΔΝΤ και προφανώς στη γερμανική κυβέρνηση, παρά το γεγονός ότι κάποιοι επιχείρησαν εντέχνως και για συγκεκριμένους λόγους να την περάσουν στα «ψιλά» δεν παύει να έχει μεγάλη πολιτική σημασία και να χρήζει δικαστικής διερεύνησης.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες που έγιναν γνωστές είναι αρκετοί, τόσο πολιτικοί όσο και ορισμένοι διευθυντές μεγάλων ΜΜΕ, οι οποίοι φαίνεται ότι


τακτικά επισκέπτονται την Γερμανική Πρεσβεία
αλλά θεωρούνται και σημαντικοί συνομιλητές για του Ευρωπαίους εταίρους καθώς και για τα στελέχη του ΔΝΤ που επισκέπτονται την Ελλάδα.

Ο Γερμανός πρέσβης έχει καθημερινή ενημέρωση τόσο για τα οικονομικά δρώμενα όσο και για την πολιτική κατάσταση της χώρας. Προς τούτο συναντάται τακτικά τόσο με πολιτικά πρόσωπα όσο και με κορυφαία στελέχη των Μέσων Ενημέρωσης αλλά και με έλληνες επιχειρηματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε επιχειρήσεις γερμανικών συμφερόντων. Κυρίως όμως συναντά εκείνους που ταυτίζονται με την λογική του μνημονίου αλλά και με τις πολιτικές επιλογές της κ. Μέρκελ.

Στο μεταξύ όπως επισημαίνει γερμανός αξιωματούχος κάποιοι εξ αυτών «έχουν αποδειχθεί καλοί σύμβουλοι για την Γερμανική Κυβέρνηση». Μια τέτοια διαπίστωση ωστόσο καταδεικνύει ότι τα συγκεκριμένα πρόσωπα μπορεί να είναι χρήσιμα για τους γερμανούς δεν αποδεικνύονται ωστόσο καλοί σύμβουλοι για την Ελλάδα.

Στην ίδια καταγγελία προχώρησε και χθες ένας ακόμα παράγοντας, ο κ. Βασίλης Κορκίδης. Και αυτός μίλησε για «κουκουλοφόρους» αποφεύγοντας ωστόσο να τους κατονομάσει.

Τα παράδοξο στην υπόθεση είναι ότι κανένας εκ των εισαγγελικών λειτουργών δεν ανέλαβε μέχρι σήμερα την πρωτοβουλία να εξετάσει σε βάθος την υπόθεση. Γιατί είναι απολύτως βέβαιο ότι οι καταγγέλλοντες γνωρίζουν ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι καταδίδουν, όπως ισχυρίζονται, στο ΔΝΤ και στην Γερμανική Κυβέρνηση και λειτουργούν εις βάρος των συμφερόντων της Ελλάδας.
Πηγή: Newspost

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Κέρδη 9,99% στο πρώτο τρίμηνο του 2024 δείχνει το κλείσιμο

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε σήμερα στις 1.422,35 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,34%. Με ήπια άνοδο …