Πάτρα: Κλειστή η Εμπορική Τράπεζα – Απεργούν οι εργαζόμενοι

Πάτρα: Κλειστή η Εμπορική Τράπεζα – Απεργούν οι εργαζόμενοι Διαμαρτύρονται για την απόφαση της διοίκησης να  καταργήσει τα επιδόματα

Απεργούν και σήμερα οι εργαζόμενοι της Εμπορικής Τράπεζας, διαμαρτυρόμενοι για την κατάργηση των επιδομάτων τους. Στην Πάτρα οι υπάλληλοι της Τράπεζας έχουν κλείσει το υποκατάστημα επί της Αγίου Ανδρέου και βρίσκονται συγκεντρωμένοι έξω από αυτό.
Οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε κινητοποιήσεις από την Παρασκευή διαμαρτυρόμενοι για την κατάργηση των επιδομάτων τους η οποία θα οδηγήσει, σύμφωνα με πληροφορίες από πλευράς της τράπεζας, σε μειώσεις μισθών τουλάχιστον κατά 11,7% - όσο ήταν και το σχετικό επίδομα σε όλους τους εργαζόμενους - ενώ ένας ορισμένος αριθμός υπαλλήλων θα υποστεί περαιτέρω μειώσεις, λόγω της κατάργησης ορισμένων άλλων επιδομάτων που θα επίδραση στις ετήσιες απολαβές τους.
 http://www.thebest.gr

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γερμανία: Απώλειες ύψους 5% για το ΑΕΠ προκαλεί η ενεργειακή κρίση

Η Εναλλακτική για την Γερμανία (AfD) και η «Συμμαχία Ζάρα Βάγκενκνεχτ» (BSW) εισηγούνται ως λύση …