Απέκλεισαν το κτήριο της ΤτΕ στην Πάτρα

Απέκλεισαν το κτήριο της ΤτΕ στην Πάτρα

Σε αποκλεισμό τους κτηρίου της Τράπεζας της Ελλάδος, προχώρησαν σήμερα ο Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών, ο Ιατρικός Σύλλογος της πόλης και το παράρτημα του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος.

Δικηγόροι, γιατροί και μηχανικοί διαμαρτύρονται, διότι όπως υποστηρίζουν «έγινε αυθαίρετη και παράνομη επένδυση των αποθεματικών των ταμείων μας σε κρατικά ομόλογα του ελληνικού Δημοσίου».
Πριν ξεκινήσει η κατάληψη, οι συγκεντρωμένοι επέτρεψαν την αναχώρηση χρηματαποστολής, ενώ κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης απέκλεισαν για λίγη ώρα την

οδό Αγίου Ανδρέου. Φεύγοντας από την Τράπεζα της Ελλάδος, πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Η πορεία κατέληξε στο δημαρχείο, το οποίο τελεί υπό κατάληψη από τους εργαζόμενους, στο πλαίσιο πανελλαδικής κινητοποίησης.

Επίσης, εργαζόμενοι στους Οργανισμούς Εργατικής Εστίας και Εργατικής Κατοικίας πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στην έδρα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων νήσων, στην Πάτρα.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …