Σε κινητοποιήσεις πάνε οι υπάλληλοι του ΥΠ.ΠΟ

Σε κινητοποιήσεις την επόμενη εβδομάδα οι εργαζόμενοι στο ΥΠ.ΠΟΣε αποκλεισμό της Πατησίων αναμένεται να προχωρήσει την Πέμπτη ο Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων Υπαλλήλων ΥΠΠΟ, που εξήγγειλε κινητοποιήσεις κατά των μέτρων που προωθεί η κυβέρνηση.

Ο Σύλλογος καθιερώνει την Πέμπτη ως σταθερή ημέρα διαμαρτυρίας, από τις 12:00 έως το τέλος της βάρδιας και στο πλαίσιο αυτό προγραμματίζει κλείσιμο της Πατησίων με άλλους συλλόγους.

Ο Σύλλογος καλεί την ΑΔΕΔΥ να κηρύξει απεργία διαρκείας και

παράλληλα μέχρι την κήρυξή της να υπάρξουν κλιμακούμενες απεργίες, πολύμορφες κινητοποιήσεις, καταλήψεις, διαδηλώσεις και ενημερωτικές συναντήσεις.

Ο σύλλογος εργαζομένων στο ΥΠΠΟ καλεί και τα υπόλοιπα σωματεία να μετάσχουν σε παράσταση στη συνεδρίαση του ΓΣ της ΑΔΕΔΥ σήμερα στις 10:00 πμ. στο ξενοδοχείο Novotel, με κατάθεση ψηφισμάτων και πιέσεις για νέες αγωνιστικές κινητοποιήσεις.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης. Την Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024 θα καταβληθεί από …