ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΤΟ EMAIL ΤΟΥ AGROTICA Free Products Zone

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
5.3.2012
Η πρωτοβουλία μας για άμεση διάθεση αγροτικών - κτηνοτροφικών προϊόντων, των παραγωγών του Νομού Αχαϊας, απευθείας στους καταναλωτές, χωρίς τη "διαμεσολάβηση" μεσαζόντων, φαίνεται ότι ενόχλησε κάποιους και μάλιστα πολύ. Αυτοί οι κάποιοι, βλέποντας ότι το κίνημα άμεσης διάθεσης προϊόντων μεγαλώνει μέρα με την ημέρα, μπλόκαραν το λογαριασμό email του AGROTICA-FPZ (στο Hotmail), με αποτέλεσμα να απωλέσουμε πάνω από 270 emails αναγνωστών και φορέων, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. Κάθε προσπάθεια μας για δημιουργία νέου λογαριασμού στην πλατφόρμα του hotmail απέτυχε, αφού λίγα λεπτά μετά από την εγγραφή μας, κάθε νέος λογαριασμός δεν είχε τη δυνατότητα πρόσβασης.
Αναγκαστήκαμε να δημιουργήσουμε νέο λογαριασμό στην πλατφόρμα του yahoo και ευελπιστούμε ότι τελικά θα λειτουργήσει. Η νέα ηλεκτρονική διεύθυνση είναι agroticafpz@yahoo.gr . Σε κάθε περίπτωση καλούμε όλους τους φίλους και τις φίλες, τους φορείς της πόλης και οποιονδήποτε άλλο ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας, να ξαναστείλει την προσφορά του στην παραπάνω διεύθυνση, αλλά και στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ιστολογίου μας ergasianews@gmail.com .
Σας ευχαριστούμε για την ανταπόκριση.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αυξήθηκαν καταθέσεις και δάνεια τον Μάρτιο σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος

O ετήσιος ρυθμός μεταβολής μειώθηκε στο 2,9% από 3,1% τον προηγούμενο μήνα Αυξήθηκαν κατά 396 …