Λουκέτο σε εργοστάσιο δέρματος - Στο δρόμο 60 εργαζόμενοι!

Πρόκειται για εργοστάσιο επεξεργασίας δέρματος, Ισπανικών συμφερόντων, που ανακοίνωσε ότι βάζει λουκέτο. Εξήντα εργαζόμενοι έρχονται να συμπληρωθούν στη μακριά λίστα των ανέργων, ενώ η επιχείρηση επικαλείται το κλείσιμο των παραδοσιακών της αγορών όπως η Ιταλία και η Ισπανία καθώς και την ιδιαίτερα σκληρή φορολόγηση.

Οι Ισπανοί ανακοινώνουν σήμερα στους εργαζόμενους πως θα

αποζημιωθούν με τον παλαιό νόμο στο ακέραιο, ενώ δεσμεύονται πως θα εξοφλήσουν όλους τους προμηθευτές. Σε δηλώσεις του, στο patrastimes.gr ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας κ. Σουβαλιώτης έκανε λόγο για νέο κτύπημα στην αγορά εργασίας του νομού, καθώς μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα, μια ακόμα παραδοσιακή μονάδα βάζει λουκέτο.

Παράλληλα εξέφρασε επιφυλάξεις για τα πραγματικά κίνητρα, αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν αποκλείεται μετά το λουκέτο να επιχειρηθεί η επαναλειτουργία της βιομηχανίας με άλλο καθεστώς.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

POS: Ραγδαία αύξηση των συναλλαγών με κάρτες,

Κατά μέσο όρο ο Έλληνας έκανε το 2023 107 συναλλαγές με την κάρτα του έναντι …