Μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν στις 10.00 το πρωί εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, προς το Υπουργείο Οικονομικών, στην πλατεία Συντάγματος.

Να υπενθυμίσουμε πως χθες το πρωί πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Οικονομικών επειδή το δικαστήριο απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει οι εργαζόμενοι εναντίον της απόφασης της διοίκησης για εκ περιτροπής εργασία μία φορά την εβδομάδα, αρχής γενομένης από τις 18 Απριλίου.

Με την προσφυγή τους οι εργαζόμενοι ζητούσαν την προσωρινή αναστολή της απόφασης, εν αναμονή της εκδίκασης της κύριας υπόθεσης (που έχει προσδιοριστεί για τις 29 Μαΐου), ωστόσο το δικαστήριο απέρριψε την αίτησή τους.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρωμανός: Υποκρισία οι δηλώσεις Κασσελάκη

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ άσκησε κριτική σε δηλώσεις του Στέφανο Κασσελάκη περί καπηλείας του …