Καθιστοί στο πάτωμα "υποδέχθηκαν" τον Μιχαλολιάκο οι δημοσιογράφοι!

Κ
αθήμενοι, σε καρέκλες ή στα γόνατά τους υποδέχθηκαν τον γγ της Χρυσής Αυγής οι δημοσιογράφοι που κάλυψαν στο Προεδρικό Μέγαρο την συνάντηση του Ν. Μιχαλολιάκου με τον Κάρολο Παπούλια. Ο Ν. Μιχαλολιάκος πέρασε το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου στις 21.30 προκειμένου να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της διαβούλευσης με τους αρχηγούς των κομμάτων για τον σχηματισμό κυβέρνησης.
Η κίνηση των δημοσιογράφων ήρθε ως αντίδραση στο γνωστό παράγγελμα... «εγέρθητι» που προκάλεσε σάλο τη βραδιά των εκλογών.
Ο Ν. Μιχαλολιάκος φάνηκε να αντιδρά με αμηχανία στην πρωτοβουλία διαμαρτυρίας. Σημειώνεται ότι και στους κόλπους των φωτορεπόρτερ επικρατούσε όλη την εβδομάδα προβληματισμός για το εάν θα έπρεπε ή να απαθανατισθεί η είσοδος Μιχαλολιάκου στο Προεδρικό Μέγαρο.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ - Ευρωεκλογές: Οι 8 νέοι υποψήφιοι - Βιογραφικά

Η παρουσίαση των οκτώ που εντάχθηκαν στη λίστα του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές της 9ης …