ΥΣΤΑΤΟ ΧΑΙΡΕ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΤ ΧΑΣΜΑΝ

Σύσσωμη η πόλη αποχαιρέτισε σήμερα τον "αδερφό" της τον Άμπετ Χασμάν. Η κηδεία πραγματοποιήθηκε στο Ά Νεκροταφείο Πατρών και κανείς δεν έλειπε. Ο παρουσιολόγος της πόλης δεν κατέγραψε ούτε μια απουσία. Όλοι οι φίλοι του, οι συγγενείς και οι φορείς της πόλης, βρέθηκαν εκεί και συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία τον Άμπετ.
Στα πηγαδάκια όλοι είχαν να πουν έναν καλό λόγο για τον γιατρό, τον φίλο, τον δημοτικό σύμβουλο, τον αδερφό, τον συγγενή.
"Πιο αγαπητός δεν γίνεται" έλεγε χαρακτηριστικά μια ηλικιωμένη κυρία που ο Άμπετ την είχε βοηθήσει σε μια δύσκολη οικονομική κατάσταση. "Εμένα ο γιατρός έφερε στον κόσμο ότι πιο πολύτιμο έχω. Το παιδί μου", έλεγε παραπέρα μια μητέρα που ο Άμπετ την βοήθησε να τεκνοποιήσει μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών.
Λένε ότι ο Θεός παίρνει τους καλούς γρήγορα κοντά του...
Εμείς λέμε ότι ο Άμπετ και το έργο του θα παραμείνουν για πάντα κοντά μας.
Κοντά στην Πάτρα που τόσο αγάπησε και τόσο τον αγάπησε!!!

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παπαστεργίου: «Δεν θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί το παραμικρό»

Καταλόγισε επίσης στην αντιπολίτευση ότι θέλει να "χτυπήσει" τους πολιτικούς αντιπάλους της ωστόσο με τον …